Abn Amro beidt de volgende drie producten aan voor banksparen:

  • ABN AMRO Leefrente
  • ABN AMRO UItgestelde hypotheekaflossing
  • ABN AMRO Pensioen Aanvulling

ABN AMRO Leefrente

De Leefrente is een geblokkeerde spaarrekening: u kunt dus niet vrij over uw opgebouwde vermogen beschikken. Het is wettelijk bepaald dat het vermogen is voorbestemd voor maandelijkse aanvulling op uw inkomen dan wel uw pensioen. Uw persoonlijke wensen ten aanzien van de uitkering, bijvoorbeeld de hoogte en periode, bespreekt u met een van de ABN AMRO adviseurs.

Meer informatie: ABN AMRO Leefrente

ABN AMRO Uitgestelde Hypotheekaflossing

De ABN AMRO Uitgestelde Hypotheekaflossing biedt u de mogelijkheid fiscaal aantrekkelijk vermogen op te bouwen voor aflossing van uw eigenwoningschuld. Dit doet u door te sparen, te beleggen of beide te combineren. Kiest u voor sparen, dan ontvangt u rente. Bent u bereid meer risico te lopen en wilt u daarmee kans maken op een hoger rendement? Dan is beleggen wellicht interessant voor u. U kunt ook voor een combinatie van beide kiezen Op basis van een door u ingevuld beleggersprofiel wordt bepaald in welke verhouding u wilt sparen en/of beleggen én in welke fondsen belegd gaat worden. Aan sparen zijn geen kosten verbonden. Bij het beleggen in fondsen worden geen aankoop- of verkoopkosten in rekening gebracht. Als u wilt, kunt u zonder kosten switchen tussen sparen en beleggen. U betaalt de gebruikelijke beheerkosten voor de beleggingsfondsen.

Meer informantie: ABN AMRO Uitgestelde Hypotheekaflossing

ABN AMRO Pensioen Aanvulling

De ABN AMRO Pensioen Aanvulling biedt u de mogelijkheid aanvullend inkomen op te bouwen door fiscaal aantrekkelijk te sparen, te beleggen of een combinatie hiervan. Met ABN AMRO Pensioen Aanvulling bent u heel flexibel. U hebt de keuze om eenmalig of gedurende meerdere jaren in te leggen. Wilt u op een veilige manier aanvullend inkomen opbouwen? Dan kiest u voor sparen. U ontvangt dan een aantrekkelijke rente op uw saldo. Bent u bereid meer risico te lopen en wilt u daarmee kans maken op een hoger rendement? Dan is beleggen wellicht interessant voor u. U kunt ook voor een combinatie van beide kiezen Op basis van een door u ingevuld beleggersprofiel wordt bepaald in welke verhouding u wilt sparen en/of beleggen én in welke fondsen belegd gaat worden.

Meer informatie: ABN AMRO Pensioen Aanvulling